Apply for Short Code

Short Code 1634 Text Marketing Details

Company: BTV
Phone: +359 2 9176 800
Address: Bulgaria square, Sofia 1463,Bulgaria
URL: https://fermata.btv.bg/
Text Message Campaign Terms and Privacy: https://web.static.btv.bg/General%20Terms_Websites.pdf
SMS Programs: Fermata

За Георги - пусни sms на 1634.

"Фермата" представлява българско реалити шоу, базирано на концепцията на известния формат "The Farm". В това риалити предаване участниците споделят живот в общо пространство (ферма) и се изправят пред различни предизвикателства и задачи.

Участниците в "Фермата" се изправят срещу множество предизвикателства, свързани с ежедневието на фермата, като грижа за животните, земеделска работа, готвене, строителство и други физически и умствени изпитания. Те често са организирани в отбори или се състезават индивидуално, за да завършат задачите и да спечелят награди или имунитети, предпазващи ги от изгонване.

Шоуто включва жури или система за гласуване, чрез която зрителите или други участници определят кой участник да остане в шоуто или да бъде изгонен от фермата. Това помага за определяне на победителите и финалистите в предаването.

"Фермата" често възбужда драми, конфликти и стратегически ходове между участниците, които обогатяват атмосферата на шоуто и го правят увлекателно за зрителите.

Това реалити шоу е изключително популярно в България поради разнообразието от предизвикателства, човешките истории и динамичната динамика между участниците, които се състезават за победата и голямата награда.


Information and details for Short Code 1634
Campaign Keywords: fermata btv, fermata sms, fermata btv sms


Short Code BTV text messaging

Apply for Short Code
View other Short Codes:
view all »
texting marketing free trial

Join our EXCLUSIVE NEWSLETTER here ...


Send FREE SMS



sms marketing