Apply for Short Code

Short Code 1638 Text Message Details

Company: BTV
Phone: +359 2 9176 800
Address: Bulgaria square, Sofia 1463,Bulgaria
URL: https://fermata.btv.bg/
Text Message Campaign Terms and Privacy: https://web.static.btv.bg/General%20Terms_Websites.pdf
SMS Programs: Fermata

За Костадин - sms на 1638. "Фермата" е българско реалити шоу, което е адаптация на популярния формат "The Farm". Това риалити предаване следва концепцията на реалити шоута, където участниците живеят заедно в един общ обект (ферма) и се състезават в различни задачи и предизвикателства.

В "Фермата" участниците се изправят пред разнообразни предизвикателства, свързани с живота на фермата, като гледане на животни, работа по полето, готвене, строителство и други задачи, които изискват физически и умствени умения. Участниците обикновено се разделят на отбори или работят индивидуално, за да изпълняват задачите и да спечелят различни награди или имунитети от изгонване.

Шоуто обикновено има жури или система за гласуване, чрез която зрителите или други участници избират кой да остане или да бъде изгонен от фермата. Така се определят победителите и финалистите на предаването.

"Фермата" често въвлича драми, конфликти и стратегически ходове между участниците, които са част от атмосферата на шоуто и увлекателността му за зрителите.

Това реалити шоу е популярно в България поради комбинацията от разнообразни предизвикателства, човешки истории и динамичната динамика между участниците, които се борят за победа в конкуренцията за голямата награда.


Information and details for Short Code 1638
Campaign Keywords: fermata btv, fermata sms, fermata btv sms


Short Code BTV  text messaging

Short Code BTV  text messaging

Apply for Short Code
View other Short Codes:
view all »
texting marketing free trial

Join our EXCLUSIVE NEWSLETTER here ...


Send FREE SMS



sms marketing